Hubo Eerbeek voor al uw klussen

Contact opnemen

Zowel voor kleine als voor grote klussen staat ons personeel voor u klaar. Wij helpen u bij klussen binnenshuis, zoals het monteren van badkameraccessoires, het repareren of vervangen van kranen en het ophangen van schilderijen, gordijnen of lampen. Uiteraard zijn we er ook voor klussen buitenshuis, zoals onderhoud aan bestrating, de plaatsing van hekwerk of het monteren van buitenverlichting. Of u nu in Dieren, Zutphen, Arnhem of Apeldoorn woont, wij komen naar u toe en geven vrijblijvend advies.

Klusservice

Wilt u uw klussen uit handen geven omdat u tijd wilt besparen of het liever aan een vakman overlaat? Ons deskundige personeel komt de klus vrijblijvend bij u thuis beoordelen. Vervolgens stellen we gratis een offerte op en voeren we de klus uit.

Schakel een klushulp in

Verf mengen

Bent u op zoek naar een speciale, eigentijdse verfkleur? Met onze nieuwste verfsystemen mengen wij meer dan 50.000 verschillende kleuren voor u. Vraag het aan ons personeel als u wilt afwijken van klassieke verfkleuren en voor een persoonlijke kleur wilt gaan. U krijgt de exacte kleur die u wenst, of het nu om lakverf, grondverf, muurverf of structuurverf gaat. Verkrijgbaar in de topmerken Histor en Sigma professioneel.

Laat uw verf mengen

Bezorgdienst

Heeft u voor een klus veel of grote bouwmaterialen gekocht en is uw eigen transport te klein? Dan is de bezorgservice van Hubo Eerbeek wat voor u. Wij bezorgen in Arnhem, Apeldoorn, Dieren, Zutphen en in nog veel meer plaatsen. Wij zorgen ervoor dat u niet hoeft te slepen met grote of zware artikelen. Op het door u gewenste tijdstip leveren wij de producten bij u af.

Bestel een bezorger

Sleutelservice

Uw sleutels bij laten maken doet u eenvoudig en snel in onze doe-het-zelfzaak. Terwijl u verder winkelt of wacht, maken wij uw reservesleutels vakkundig en voordelig. Hubo Eerbeek kan ook hele sleutelsystemen vervaardigen. Kom langs en laat u adviseren.

Maak uw sleutels bij

Zaagservice

Goede maatvoering is nodig om geslaagd te kunnen klussen. Maar maatwerk is vakwerk. Daarom kunt u al uw hout- en plaatmateriaal dat u bij ons koopt, exact op maat laten zagen door een van onze vakkundige medewerkers.

Uw hout op maat

Kasten op maat

Heeft u een schuine wand in uw slaapkamer? Wilt u een schuifdeurkast voor uw audio- en videoapparatuur of een op maat gemaakte inloopkast? Bij Hubo Eerbeek kunt u elke kast op maat laten maken. En desgewenst monteren wij de kast bij u aan huis!

Maak uw kast op maat

Opmeet service

Juiste afmetingen zijn een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde klus. Waar nodig komen wij eerst de exacte maten bij u thuis opmeten. Of het nu gaat om raamdecoratie, terrasschermen of schuifdeuren, Hubo Eerbeek zorgt voor maatwerk.

Maatwerk