Kies voor gemak

Klusservice en diensten van Hubo Eerbeek

Voor klein en grote klussen staat ons personeel voor u klaar. Klussen binnenshuis zoals badkamer accessoires monteren, kraan repareren of vervangen, schilderijen, gordijnen en dergelijke ophangen of lampen ophangen.

Maar ook klussen buitenhuis zoals onderhoud aan bestrating, plaatsing van hekwerk of het monteren van buitenverlichting. Of u nu in Dieren, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn woont, bij Hubo Eerbeek kan u van op aan, wij komen naar u toe en geven vrijblijvend advies.

Klusservice

Wilt u uw klussen uit handen geven omdat u tijd wilt besparen of het liever aan een vakman overlaat? Ons deskundig personeel komt de klus vrijblijvend bij thuis beoordelen, maakt gratis een offerte en voert de klus uit.

 

Schakel nu een klus hulp in

Verf mengen

Bent u op zoek naar een speciale eigentijdse verfkleur? Met onze nieuwste verfsystemen mengen wij meer dan 50.000 verschillende kleuren voor u. Vraag daarom aan ons personeel als u wilt afwijken van klassieke verfkleuren en wilt gaan voor een persoonlijke kleur. U krijgt de exacte kleur die u wenst of het nu om lakverf, grondverf, muurverf of structuurverf gaat. Verkrijgbaar in topmerken van Histor en Sigma professioneel. 

 

Laat uw verf mengen in onze winkel

Bezorgdienst

Bezorgdienst

Heeft u een klus waarvoor veel of grote bouwmaterialen zijn gekocht en is uw eigen vervoer te klein? Dan is de bezorgservice van Hubo Eerbeek wat voor u. Wij bezorgen in Arnhem, Apeldoorn, Dieren, Zutphen en veel meer plaatsen.  Wij zorgen ervoor dat u niet hoeft te slepen met grote of zware artikelen. Op het door u gewenste tijdstip leveren wij de producten bij u af. 

Bestel nu een bezorger

Sleutelservice

Sleutels bij laten maken, eenvoudig en snel in onze doe-het-zelf zaak. Terwijl u verder winkelt of wacht maken wij uw reserve sleutels vakkundig en voordelig. Hubo Eerbeek kan ook hele sleutelsystemen vervaardigen. Kom langs en laat u adviseren.

Maak uw sleutels bij

Zaagservice

Goede maatvoering is nodig voor om geslaagd te kunnen klussen. Echter is maatwerk een vakwerk. Daarom kunt u al uw hout- en plaatmateriaal dat u bij ons koopt, exact op maat laten zagen door een van onze vakkundige medewerkers.

Laat uw hout- en plaatmateriaal op maat zagen

Kasten op maat

Een schuine wand op uw slaapkamer? Een schuifdeurkast voor uw audio- en videoapparatuur? Of een op maat gemaakte inloopkast? Bij Hubo kunt u elke kast op maat laten maken. En desgewenst monteren wij de kast bij u aan huis!

Maak uw kast op maat

Opmeet service

De juiste afmetingen is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde klus. Waar nodig komen wij eerst de exacte afstanden bij u thuis opmeten. Of het nu gaat om raamdecoratie, terrasschermen of schuifdeuren, Hubo Eerbeek zorgt voor maatwerk!

Ga voor de juist afmeting